reklama 11D

Julien Epaillard ovládl Grand Prix MET 2021. Zvítězil s Queelettou

ikonka

V rozeskakování Grand Prix MET 2021 v Olivě zapsal nejrychlejší čas 34,13 sekundy Julien Epaillard, člen týmu Monaco Aces v rámci Global Champions League. Anna Kellenerová nedělní Grand Prix s Catch Me If You Can Old nedokončila.
31.01.2021 18:57  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Vrcholem třetího týdne Mediterranean Equestrian Spring Tour byla nedělní Grand Prix, při níž výška překážek dosahovala 150 centimetrů. Vítězný čas rozeskakování, který zapsal Julien Epaillard s Queelettou měl hodnotu 34,13 sekundy. Druhé místo si po bezchybném rozeskakování a s časem 36,33 sekundy zajistil reprezentant Švédska Malin Baryard-Johnsson, který sedlal klisnu H&M Indiana. Na třetí příčku dosáhl Němec Phillip Houston, jenž s klisnou Sandros S Bella dokončil rozeskakování s časem 37,89 sekundy.  
 
 
V první desítce nejlpších nechyběli další světoví parkuroví jezdci, jako například Lorenzo de Luca, Steve Guerdat, Pieter Devos nebo Penelope Leprevost.  
 
 
Česká reprezentantka Anna Kellnerová nedělní Grand Prix s klisnou Catch Me If You Can Old nedokončila. Startovala i se svým druhým koněm v závěru Gold Tour s výškou překážek do 140 centimetrů. S valachem Balguero dokončila soutěž s pouhým jedním trestným bodem za překročení času a patřilo jí čtrnácté místo.  
 
 

Kompletní výsledky ze závěru Spring Tour MET 2021 naleznete ZDE

 
 
Foto: Hervé Bonnaud / 1clicphoto.com



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE