reklama 11A

ČJF pokračuje ve vzdělávání proti dopingu. Veřejné školení 4. února

ikonka

Česká jezdecká federace se rozhodla věnovat více péče vzdělávání v oblasti boje proti dopingu. Jedno z on-line školení bude otevřeno i pro širokou veřejnost. Konat se bude 4. února od 18:00 hodin a přihlásit se na něj můžete přes JIS ČJF.
25.01.2021 12:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Dle informací České jezdecké federace bude v nejbližších dnech a týdnech proškolena v rámci boje proti dopingu mládež, která byla v roce 2020 podporována v projektech Sportovních center mládeže (SCM) a ve Sportovních střediscích (SPS). 
 
Ve čtvrtek 4. února od 18:00 hodin budou mít možnost zúčastnit se zmiňovaného on-line školení i všichni další členové České jezdecké federace. Školitelkou bude Mgr. Veronika Zouharová, vedoucí oddělení metodiky z Antidopingového výboru ČR. Přihlásit se můžete POD TÍMTO ODKAZEM
 
Před zahájením školení přihlášení obdrží prostřednictvím e-mailu odkaz, po jehož rozkliknutí budou do školení automaticky připojeni. 
 
Kapacita veřejného školení je 100 osob, v pondělí 25. ledna byla naplněna ze 40 %. V vyčerpání volných míst bude vypsán další termín.
 
Ilustrační foto Josef Malinovský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE