reklama 11B

Dění v týdnu: Vištalová míří do Mnichova. Ožívají už i domácí kolbiště

ikonka

Domácí závody se konečně mohou rozběhnout. Během předposledního květnového víkendu se bude skákat ve Zduchovicích či Královickém dvoře. Jezdci se představí i v zahraničí. Anastasja Vištalová míří na CPEDI do Mnichova.
18.05.2021 16:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Od 17. května se jezdcům opět otvírá možnost účasti na domácích závodech. V kalendáři České jezdecké federace je bezmála třicet národních akcí. V Zemském hřebčinci v Písku se ve středu 19. května bude konat první kolo skokových Kritérií mladých koní. Vícedenní závody Channel Star proběhnou od 20. do 23. května ve Zduchovicích. Na parkury mohou jezdci zamířit i do Královic, Opavy, Tlumačova nebo Domažlic. Drezurní soutěže jsou vypsány v Brně Panské líše, Vrchovanech, Přední Kopanině či ve Stráni – Gabrielce.
 
Česká reprezentace se představí v zahraničí na CSI v Kronenbergu v Nizozemí a také při paradrezurním mítinku CPEDI v Mnichově. Tam nastoupí do obdélníku paralympijská jezdkyně Anastasja Vištalová s Dominique.
 
Bez české účasti se obejde tentokrát druhé kolo série Global Champions, kterou hostí Madrid. Za tým Prague Lions pojedou Niels Bruynseels, Marc Houtzager a Sergio Alvarez Moya. 
 
V italské Pise se odehraje mistrovství světa ve vytrvalosti. O medailistech bude rozhodnuto v sobotu 22. května v cíli 160 kilometrů dlouhé soutěže. Také tato vrcholná akce bude bez Čechů, zatímco při CEI1* v Allenc (FRA) uvidíme v českých barvách Nadiu Nave. 
 
Ilustrační foto: Josef Malinovský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE