reklama 11A

Pařenicová byla s Evergreenem P třetí v šamorínské Grand Prix juniorů

ikonka

Do České republiky poputuje další medailové umístění z Danube Champions Tour ve slovenském Šamoríně. Petra Pařenicová s Evergeenem P vybojovala třetí příčku v Grand Prix juniorů, při níž se v rozeskakování utkala s třicítkou soupeřů.
16.05.2021 11:56  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12B

 
Nezvykle početné bylo startovní pole rozeskakování juniorské Grand Prix v Šamoríně. Nechybělo v něm i několik českých dvojic, tou nejlepší byla Petra Pařenicová a Evergreen P. Nejen, že zopakovala bezchybný výkon, ale navíc rychlý čas 36,81 jí zajistil třetí pozici. 
 
Na vítěze Ingemara Hammarstroma ze Švédska na koni Lacroix ztrácela jen něco přes jednu sekundu. Jeho čas byl 35,65. O devět desetin více pak měla druhá Emma Butuca v sedle Campiono 515 z Rumunska. 
 
Z Čechů v TOP10 nechyběl ještě Oliver Písařík na Sea Coast Crystal de Leau (E. T.). Díky času 39,14 skončil devátý. O dvě příčky za ním pak byl Viktor Skutecký na G-Star SL.
 
Foto: Josef Malinovský
 

 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE