reklama 11B

Kontrolní komise vydala zprávu o revizi v SCHČT

ikonka

Kontrolní komise zvolená v roce 2016 na humpolecké konferenci provedla kontrolu hospodaření SCHČT 25. dubna 2018. Zápis byl zveřejněn na ctsvaz.cz. Svaz se dlouhodobě nachází v těžké krizi, v lednu 2018 bylo zahájeno insolvenční řízení.
29.05.2018 15:23  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12D
Kontrolní komise ve složení JUDr. Č. Šrubař, V. Bohdaský, Ing. L. Jelínek provedla v sídle Svazu chovatelů českého teplokrevníka kontrolu hospodaření dne 25. dubna.
 
Zápis byl publikován na webu www.ctsvaz.cz a popisuje zjištění týkající se jednání některých představitelů takzvaného jihlavského předsednictva. Uvádí, že řada podkladů nebyla předána novému vedení. Zjistila také existenci bankovního účtu, kam údajně chodily úhrady bez souhlasu předsednictva svazu. Komise shledala hospodaření roku 2017 jako ztrátové ve výši více než 2,5 milionu. 
 

CELOU ZPRÁVU KONTROLNÍ KOMISE NAJDETE ZDE

 
Redakce Jezdci.cz požádala o vyjádření Barboru Královou, Michaelu Kubištovou, Miloslava Perníčka a Karla Růžičku, kteří jsou v uvedené zprávě jmenováni. Barbora Králová a Michaela Kubištová nám své stanovisko poskytly a v plném nezkráceném znění je najdete níže.
 

Zde si přečtěte reakci Barbory Králové na zápis Kontrolní komise.

Stanovisko Michaely Kubištové najdete TADY.




Štítky: SCHČT
reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE