reklama 11B

Výkonný výbor ČJF poprvé jednal v novém složení. Schválil podzimní SCM

ikonka

V pátek 22. října se poprvé sešel Výkonný výbor ČJF v povolebním složení. Nově zvolený prezident ČJF Radek Rouč byl zatím pouze v pozici hosta, neboť Olze Plaché vyprší mandát k 27. listopadu. Na jednání chyběla z nových členů pouze Lenka Sekaninová.
25.10.2021 16:53  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Přítomni tak byli vedle již zmíněných dočasná viceprezidentka ČJF pro sport Michaela Kodadová, viceprezidentka pro ekonomiku Vladimíra Pospíšilová, dále pak ostatní členové Sylvie Boušková (legislativa), Eva Mentlíková (vzdělávání) a Marek Holub. 
 
Výkonný výbor pověřil sekretariát oslovením bývalých členů VV ČJF s žádostí o doplnění jednotlivých předání a navrhl vytvoření interní směrnice k postupu předání agend volených funkcí ČJF. Generální sekretář byl také pověřen zasláním jednacího řádu VV a návrh úprav všem členům VV.
 
Kromě jiného členové Výkonného výboru ČJF schválili uskutečnění podzimních Sportovních center mládeže do konce roku 2021 do výše nevyčerpaných prostředků dle jednotlivých disciplín a za dodržení podmínek dle vnitřní směrnice. Objednávky budou uzavřeny s pořadateli do výše stanovených limitů. Systém financování se vrací k schválené metodice financování platné v roce 2020. 
 
Kompletní zápis z 1. zasedání Výkonného výboru ČJF je k dispozici členům na stránkách Jezdeckého informačního systému v sekci interních dokumentů ČJF.
 
Zdroj: ČJF
Ilustrační foto: Josef Malinovský



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE