reklama 11D

Výběr hřebců 2021: Po ČT se v Písku předvedou zástupci SHP, HF a ČSP

ikonka

V pátek 19. a v sobotu 20. února probíhá v Písku II. předvýběr hřebců pro plemennou knihu ČT. V sobotu bude vše přenášet živě EquiTV.cz, stejně jako nedělní výběr hřebců dalších plemen, jimiž jsou shetlandský pony, hafling a český sportovní pony.
19.02.2021 09:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12D
 
V sobotu bude probíhat první část programu od 9:00 hodin, kdy bude možné sledovat předvedení mladých hřebců na tvrdém podkladě. Skok ve volnosti bude začínat po cca 30minutové pauze na oběd, tj. zhruba ve 12:00 hodin.
 

Katalog hřebců je ke stažení ZDE

 
Na neděli 21. února je začátek plánován na 10:00 hodin. Začínat se bude předváděním zástupců shetlandský pony, kterých bude pět. Následně bude předveden hafling Avalon II a poté český sportovní pony 64/3 Coudy. Mezi jednotlivými kolekcemi mohou být předvedeni i další písečtí hřebci. 
 

Katalog hřebců je ke stažení ZDE

 

Komise budou pracovat v následujícím složení: Miroslav Maršálek, Petra Šarochová, Slávek Políček a náhradnice Lucie Kočovská pro SHP, Veronika Jenikovská, Ladislav Kmoníček, Radka Volková pro HF a Stanislav Hošák, Aleš Fiala, Slávek Políček pro ČSP.
 

On-line přenos EquiTV.cz můžete v sobotu i v neděli sledovat TADY




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE