reklama 11B

Přehlídky plemenných hřebců 2021? Ta první v Tlumačově byla zrušena

ikonka

Se začátkem připouštěcí sezony jsou každoročně spojené přehlídky plemenných hřebců. Jak to s jejich průběhem bude v roce 2021, to je poměrně nejisté zejména s ohledem na možnou účast veřejnosti. První únorová přehlídka v Tlumačově byla zrušena.
06.02.2021 19:05  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Zemský hřebčinec v Tlumačově plánoval první přehlídku plemenných hřebců v roce 2021 společně se školením smluvních stanic na pátek 12. února. Tato akce však z pochopitelných důvodů byla zrušena. 
 
Druhým termínem tlumačovské přehlídky hřebců (vč. těch chladnokrevných) je sobota 13. března, kdy je plánován také den otevřených dveří. 
 
Zemský hřebčinec Písek připravuje tradičně dvě přehlídky plemenných koní. První by měla proběhnout v sobotu 6. března, druhá o týden později – tzn. ve stejný den, jako ta v Tlumačově. 
 
Zda se březnové akce budou již moci uskutečnit a jestli u toho bude moci být osobně i široká veřejnost, to ukážou až následující týdny.
 
Ilustrační foto archiv ZH Tlumačov a Petr Bečka



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE