reklama 11C

Skrzyczynski vítězem nedělní Gold Tour. Papoušek druhý, Opatrný třetí

ikonka

Dlouho to vypadalo, že se budou radovat čeští jezdci z vítězství v Gold Tour. Průběžně první byl Aleš Opatrný, poté ho překonal sobotní vítěz Kamil Papoušek. Nakonec však ještě rychlejší jízdu předvedl Jaroslaw Skrzyczynski a zaslouženě vyhrál.
02.05.2021 18:51  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Čeští zástupci Aleš Opatrný a Kamil Papoušek předvedli v Gold Tour při CSI2*-W Prague Arena vydařené jízdy. Nakonec jim však jejich výkony na první místo nestačily. 
 
Aleš Opatrný s valachem Carman obsadil s časem 59,25 konečné třetí místo. O něco lepší byl Kamil Papoušek, který si s Charlyn připsal během závodů již jedno první a jedno druhé místo. K těmto skvělým výsledkům v neděli přidal opět druhou příčku, když dokončil v čase 59,08 vteřiny. 
 
Ještě rychlejší a bezchybnou jízdu předvedl v závěru soutěže polský jezdec Jaroslaw Skrzyczynski. Na parkuru 140 centimetrů vysokém sedlal hřebce Inturido a zvítězil díky času 58,29 sekundy. 
 
Kompletní výsledky a další informace najdete na adrese www.csi-praguearena.com. 
 
Foto Kateřina Návojová, CSI2*-W Prague Arena
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE