reklama 11C

Nedělní ráno v Chuchle Areně opět s českou hymnou. Díky Kristíně Vítek

ikonka

O další české vítězství při CSI2*-W Prague Arena se postarala Kristína Vítek. V nedělní zahajovací soutěží CSI1* Big Tour dokončila v nejlepším čase s hřebcem Kamirez Van Orchid's. Toto pěkné umístění podtrhla ještě pátou příčkou s Chiccem 419.
02.05.2021 11:18  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
O úvod nedělního dne mezinárodních skokových závodů CSI2*-W v Chuchle Areně Praha se postarala soutěž CSI1* Big Tour s výškou překážek 130 centimetrů. 
 
Parkur na čas bezchybně a nejrychleji překonala Kristína Vítek s hřebcem Kamirez Van Orchid's. Cílem projela v čase 59,27. Další dva jezdci měli od vítězky rozdíl jen několik desetin sekundy. Druhé místo obsadila Nyna Bartoňková s valachem Matisse. Časomíra jí ukázala hodnotu 59,49. O 21 setin vteřiny pomalejší jízda vynesla třetí příčku Danielu Rolínkovi se Samem. 
 
Kompletní výsledky a další informace najdete na adrese www.csi-praguearena.com. Sledujte také live stream z průběhu celého mítinku CSI2*-W Prague Arena 2021.
 
Foto Kateřina Návojová, CSI2*-W Prague Arena



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE