reklama 11B

Sobota při CSI v Chuchle Areně začala českou hymnou. Zvítězil Skutecký

ikonka

Český reprezentant Viktor Skutecký zajistil s klisnou Loretou českou hymnu hned v úvodu třetího závodního dne CSI2*-W Prague Arena. Nejrychlejší a bezchybnou jízdu předvedl v poslední soutěži Small Tour, po níž proběhlo ryze českého dekorování.
01.05.2021 11:12  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12A

 
Velmi rychlá jízda s časem 55,44 vteřiny zajistila v sobotní Small Tour CSI1* Prague Arena vítězství Viktoru Skuteckému. S klisnou Loretou měl více jak čtyřsekundový náskok na další umístěné. Do třetice tak zazněla v této soutěžní kategorii česká hymna. 
 
Druhý nejlepší výkon podala Emma Sophia Španko s klisnou Electric Lady, když si poradila s parkurem taktéž bezchybně a v čase 60,04 vteřiny. Elitní trio uzavřela po velmi pěkné jízdě Kristína Vítek s hřebcem Lamborghini. Tato dvojice ztratila na druhou příčku zhruba dvě vteřiny. 
 
Kompletní výsledky a další informace najdete na adrese www.csi-praguearena.com. Sledujte také live stream z průběhu celého mítinku CSI2*-W Prague Arena 2021.
 
Foto Kateřina Návojová, CSI2*-W Prague Arena



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE