reklama 11A

Papoušek po pátečním druhém místě v sobotu v Chuchli zvítězil

ikonka

Chuchelským areálem se v sobotu při CSI2*-W Prague Arena nesla podruhé česká hymna. V Silver Tour ji zajistil Kamil Papoušek, který navázal na páteční druhé místo, a ještě ho vylepšil. S klisnou Charlyn dokončil suverénně nejrychleji druhou fázi.
01.05.2021 20:23  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12D

 
Českému reprezentantovi Kamilu Papouškovi uniklo v pátek během mezinárodních parkurových závodů CSI2*-W Prague Arena vítězství o pouhých osm setin sekundy. V sobotu však jeho čas s Charlyn nikdo nepřekonal. Dvoufázové skákání Silver Tour dokončil v čase 31,96 vteřiny a rozestup na nejbližší soupeře měl téměř dvě vteřiny.
 
Druhé místo si zajistil Argentinec Ezequiel Andres Ferro Menendez, který sedlal klisnu T-Quick Hurricane Z. Byl to pouze jeden ze dvou zahraničních jezdců, kteří se dostali na dekorování elitní šestice. Zbylá místa totiž vybojovali čeští zástupci. To byl případ i třetí pozice, na kterou se dostal Jiří Skřivan s klisnou Flying Star. Dále se na dekorování představila čtvrtá Anna Marie Vítek s valachem Lanoso a šestý Marek Klus s klisnou Venezia Polt.
 
Kompletní výsledky a další informace najdete na adrese www.csi-praguearena.com. Sledujte také live stream z průběhu celého mítinku CSI2*-W Prague Arena 2021. 
 
Foto Kateřina Návojová, CSI2*-W Prague Arena
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE