reklama 11D

Santa Klara druhá ve Štrasburku, jedno umístění na San Siru

ikonka

Šestiletá tmavá hnědka Santa Klara ze stáje Scuderia Aichner SRL doběhla ve středu druhá v Prix de l' Orangerie (3800 m, 22 000 eur). Svěřenkyně Josefa Váni ztrácela v cíli proutěnkářského handicapu čtyři délky na vítěze.
31.03.2021 19:04  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12D

Santa Klara se na francouzskou půdu vrátila po téměř čtvrt roce. Jan Faltejsek držel 70 kilogramy zatíženou účastnici zimního mítinku v Cagnes-sur-mer dlouho mezi zadními koňmi. Ještě při vbíhání do posledního oblouku se držel ve druhém sledu, ale před závěrečnou překážkou už atakoval umístění a ve finiši se posunul na druhé místo za jistým vítězem Derby de Tendron. Druhý reprezentant žluto-černých barev Andoins se nedostal do cíle, když ve steeplechase na 4000 metrů ztratil Faltejska na jednom ze skoků.

Stáj MUDr. Evy Nieslanikové ve středu pokračovala ve svém italském turné. Lepším z dvojice zástupců trenéra Miroslava Nieslanika v Miláně byl tentokrát čtyřletý Sepius, který při svém čtvrtém letošním startu skončil pod Milanem Zatloukalem pátý v handicapu Premio Mario Locatelli na 2200 metrů. Do Českého derby a St. Legeru přihlášený Diamonte vstoupil do klasické sezony patnáctým místem mezi nezvítězivšími v Premio Razzo Vedano (2000 m).

Foto: France Galop




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE