reklama 11D

Ondřej Zvára a Chaccolan byli v Gorla Minore třetí za dvěma Italy

ikonka

Český reprezentant Ondřej Zvára vybojoval při CSI3* v italském Gorla Minore v sedle Chaccolana pěkné třetí místo v sobotní soutěži do 135 centimetrů. Před ním skončili pouze domácí Margherita Fiorelli na Celtic Rose a Emiliano Liberati s Cotoki.
17.04.2021 17:45  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Ve stejné soutěži, v níž obsadil Ondřej Zvára s Chaccolanem třetí příčku (VIDEO), dokončila bez penalizace i Charlotte Augier de Moussac s Jules Verne DB i s Iron Manem J. P. Umístila se čtrnáctá a šestnáctá. Druhou desítku uzavřela Sára Vingrálková na Damoclesovi from Second Life Z.
 
Ve stopadesátce se našim jezdcům již tolik nedařilo. Nejlépe dopadla Emma Augier de Moussac s Diorem P Z, která jednou chybovala a figuruje na 55. řádku výsledkové listiny. Čtyři trestné body měla také Sára Vingrálková s Kas-Sini DC. O chybu více měli Ondřej Zvára s Quimerem M i Bronislav Chudyba s Listonem Achterhoek, ten si navíc připsal dva body za překročení času. 
 

Kompletní výsledky najdete TADY!

 
Foto se svolením Ondřeje Zváry
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE