reklama 11C

Nové Zámky a Královice: O poslední závodní víkend v roce 2021 je zájem

ikonka

I přes pozdní termín na konci listopadu a kolizi závodních mítinků v Čechách a na Moravě jsou startovní pole obou sobotních parkurových akcí velmi solidně obsazena. V Nových Zámcích je po uzávěrce 174 startů, v Královicích před uzávěrkou o 20 víc.
25.11.2021 09:35  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
V sobotu 27. listopadu v Nových Zámcích v Mladči u Litovle devět soutěží od hobby ukázek až do stupně S*. V hlavní soutěži by se mělo představit deset dvojic a mezi jezdci nechybí např. Rozálie Pichrtová, Jan Malý, Rostislav Hlaušek či Veronika Jelínková.
 
Ve stejný den se bude skákat i v Královicích u Slaného, kde je několik hodin před uzávěrkou v Jezdeckém informačním systému 194 startů v sedmi soutěžích. Také tam bude vrcholem parkur stupně S* a své koně v něm budou prezentovat např. Kateřina Zigová, Klára Hlaváčková, Viktor Skutecký, Lukáš Sojka, Daniel Pospěch, Darina Hochmanová, Jaroslav Šíma, ale i úřadující mistr České republiky Jan Štětina, který byl předešlý víkend velmi úspěšný při galashow světového parkuru Global Champions Prague Playoffs v pražské O2 areně. Královické závody, které jsou součástí Zimního jezdeckého poháru, bude živě přenášet internetová televize EquiTV.cz.
 
Naopak nedělní závody vypsané v Herouticích u Neveklova zatím mnoho sportovců nepřilákaly. Aktuálně je v seznamu dvacet startů do osmi soutěží. Uzávěrka přihlášek je však až 26. listopadu ve 23:00 hodin.
 
Ilustrační foto: Zenon Kisza



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE