reklama 11D

V Královicích vrcholí rekonstrukce kolbiště. Dojde i na povrch v hale

ikonka

Královický dvůr bude za pár dní hostit Zimní jezdecký pohár v parkurovém skákání. Provozovatelé areálu se chystají nejen na zahájení halové sezony, ale i na tu venkovní s číslovkou 2022. Aktuálně tam probíhá rekonstrukce povrchu hlavního kolbiště.
03.11.2021 10:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12B

 
V uplynulých dnech nahradila koně na kolbišti v Královicích u Slaného těžká technika, která kompletně vyměnila pískový povrch, včetně speciálních rohoží. 
 
„Kolbiště prochází rekonstrukcí, kterou realizujeme ve spolupráci s paní Lenkou Formánkovou,“ potvrdil majitel areálu Luděk Šofr. „Před startem Zimního jezdeckého poháru 2022, který je naplánován na začátek února, se chystáme upravit i povrch v halách. V tomto případě však nepůjde o kompletní výměnu, jako je tomu nyní na venkovní jízdárně,“ doplnil.
 

Čtěte také: Zimní jezdecký pohár 2022 zahájí za čtvrt roku. Čekají ho dvě předkola

 
V Královickém dvoře proběhne již tuto sobotu 6. listopadu první ze dvou tzv. předkol Zimního jezdeckého poháru. Tento seriál tradičně probíhá od ledna do března a střídají se při něm vozatajské soutěže s těmi parkurovými. 
 
Na začátku roku 2021 však seriál závodů nemohl proběhnout z důvodu přetrvávajících vládních restrikcí. I z tohoto důvodu se pořadatelé rozhodli před novou sezonou uspořádat alespoň dva skokové mítinky, které částečně nahradí nerealizované akce v prvních třech měsících. Druhý se bude konat 27. listopadu.
 
Foto: Lenka Formánková



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE