reklama 11C

Novozámeckou halu čeká premiéra skokových závodů do stupně ST**

ikonka

Dvůr Nové Zámky v Litovli čeká na sklonku letošního parkurové sezony premiéra. Zatímco místní halové závody jsou již tradicí, letos poprvé se jezdci mohou ve dnech 22. – 24. října těšit na třídenní mítink, který vyvrcholí nedělní soutěží stupně ST**.
01.10.2021 09:30  |  Autor: PR článek  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
V pátek 22. října si v areálu Dvůr Nové Zámky na své přijdou zejména pony jezdci, kteří se představí prostřednictvím pěti parkurů doplněných o obtížnosti ZM a Z pro velké koně. Ceny pro pony vítěze prvního dne nabídnou firma Bukefalos a Jezdecké Potřeby Vachutka, pro vítěze z řad velkých koní pak firma Allspan.
 
V sobotu 23. října již prostor dostanou zkušenější jezdci, a to v rámci šesti soutěží od 90 do 135 centimetrů. Zatímco první čtyři soutěže jsou sponzorovány věcnými cenami a poukázkami již zmíněných firem, cenová dotace nejvyšších parkurů obtížnosti S* a ST* v součtu činí 27.000 Kč. Vedle značné finanční motivace se jezdci i jejich koně mohou těšit také na zcela nové překážky vyrobené exkluzivně pro tyto závody. 
 
V neděli 24. října bude dvojice čekat pětice soutěží začínajících obtížnostmi Z a ZL. Třídenní akci uzavře stavitel Pavel Vachutka již zmiňovaným parkurem do 140 centimetrů s rozeskakováním. Ke sponzorům předchozích dní se na nedělní L** přidává firma Chladníček Autodíly s.r.o., a tak jsou pro neděli připraveny ceny v celkové výši 53.000 Kč. 
 
Vše se odehraje v prostorné hale o rozměrech 65 x 37 metrů s kvalitní geotextilií Hiposafe, opracovište pak budou nachystána dvě: venkovní velikosti 70 x 45 metrů, a menší vnitřní s parametry 35 x 37 metrů. 
 
O průběh celé akce se postará kolektiv areálu Dvůr Nové Zámky. Závody se konají díky podpoře partnerů, jimiž jsou: Jezdecké potřeby Bukefalos, Podkovářství Hanák, Allspan, Firma Chladníček, Firma Cavalor a Jezdecké potřeby Vachutka. Součástí všech parkurových soutěží bude bohatá květinová výzdoba od firmy Krammer Garden a dále designově zajímavé skoky zhotovené p. Šrámkem. Všem patří velké poděkování! 
 
Jezdci, kteří se rozhodnou vyjet tento pozdní říjnový víkend do Litovelského Pomoraví, jistě nebudou litovat. Rozpis a odkaz na on-line přihlášky najdete POD TÍMTO ODKAZEM
 
Foto: Jan Kameník, poskytl Dvůr Nové Zámky
 
/PR článek/



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE