reklama 11D

Mistrovství světa mladých koní ve Verdenu začne soutěžemi šestiletých

ikonka

Ve středu 25. srpna odstartuje v německém Verdenu mistrovství světa mladých koní v drezuře. Česká republika má v soutěžích zastoupení díky Ariele Dvorské a Libuši Mencke. Právě druhou jmenovanou jezdkyni čekají úlohy v první den šampionátu.
24.08.2021 20:53  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Soutěže pro pětileté a šestileté jsou vypsané na mistrovství světa mladých koní v drezuře. Ve středu 25. srpna se jede kvalifikace šestiletých, do které nastoupí Libuše Mencke. Ta má na šampionátu dvě klisny ročníku 2015: Bavalou meklenburského chovu po Belantis a Kycaru plemene KWPN. Jejím otcem je De Niro 6. Malé finále šestiletých je na programu ve čtvrtek a finále se odehraje v sobotu. 
 
Pětiletí začnou s jednodenním posunem. Kvalifikaci pojedou ve čtvrtek 26. srpna. O den později bude malé finále a vše vyvrcholí v neděli. V soutěži pro koně narozené 2016 se představí vestfálský hřebec Moschino 9 po Moses, jehož sedlá Ariela Dvorská.
 

Web akce najdete ZDE

 
Foto: poskytla Libuše Mencke



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE