reklama 11D

Mistrovská všestrannost ve Vrchovanech. Program zahájili poníci

ikonka

Od čtvrtka 29. července hostí severočeské Vrchovany mistrovství České republiky ve všestrannosti. Úvodní den byly na programu drezurní zkoušky pro pony. V mladší věkové skupině se dařilo nejvíce Nikole Hlavaté, v té starší Anně Balcarové.
29.07.2021 17:55  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
V úvodní drezurní zkoušce mistrovské soutěže ve všestrannosti, která byla ve Vrchovanech na programu ve čtvrtek, v kategorii jezdců na pony 10 až 13 let předvedla nejlepší výsledek Nikola Hlavatá se Šejbou, která obdržela 70,83 % a pokračuje tak do další části závodu s 29,17 body. Rovných 70 % získal Marek Pokorný s Grifin The Braveheart.
 
Z velmi pěkného hodnocení se radovala mezi jezdci ve věku 13 až 16 let Anna Balcarová na Limetree Im The Only One. Rozhodčí jí udělili 70,37 %, resp. 29,63 bodů. Druhou nejlepší účastnicí v této kategorii byla ve čtvrteční drezurní úloze Adéla Dětková na Šejně 3, jejíž výsledné hodnocení bylo 69,63 %, tj. 30,37 bodů. 
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Foto: Marcel Runštuk



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE