reklama 11A

Dostihové Velké ceny můžete sledovat živě na ČT Sport i na internetu

ikonka

V sobotu 26. září hostí Chuchle Arena Praha první ze dvou velkých mítinků víkendu pod patronátem významných stájí. Vrcholy dne budou Velká cena Prahy Meridian Team a Lokotrans Subotica a Velká cena českého turfu Charvát Group a Lokotrans Slovakia.
24.09.2020 09:29  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12C
 
Kromě koní z České republiky a Slovenska se poprvé v historii představí tuzemskému publiku i koně trénovaní v Řecku. Ve Velké ceně Prahy poprvé zasáhne do akce hvězdný žokej Christophe Soumillon, který se naladí před nedělním Evropským pohárem žokejů jízdou na klisně Rabbit Havana.
 
Hned čtyři ze sedmi sobotních dostihů mají jedničkový status, kromě Velkých cen se totiž poběží i Gerschův memoriál pod patronátem K-K Metal a.s. a sprinterská Cena Leram a Lokotrans Agro.
 
Pokud se osobně na závodiště nedostanete, můžete dostihový svátek sledovat v přímém přenosu na ČT Sport i na internetu. Stream je možné sledovat prostřednictvím televizních i internetových kanálů ČT, na Tipsport TV a na youtubovém kanálu Jockey Clubu ČR. Výrobu přenosu zajišťuje Česká televize.
 

 
První dostih bude odstartován ve 14:00, internetový stream by měl začít cca o půl hodiny dříve. V 16:45 hodin začíná hodinový přímý přenos na programu ČT Sport.
 
Ilustrační foto: Bohumil Křižan, Jockey Club ČR



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE