reklama 11B

Záznam: Pusťte si tiskovou konferenci před Evropským pohárem žokejů

ikonka

Chuchle Arena Praha vyhlíží nejbohatší rovinový mítink sezony Evropský pohár žokejů. Internetová televize EquiTV vám ve středu 23. září dopoledne nabídla přímý přenos z tiskové konference a losování startovních čísel. Podívejte se na záznam.
23.09.2020 11:13  |  Rubrika: Dostihy  |  
VIDEO
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12B

 
Tradiční předehrou Evropského poháru žokejů (EJC) je oficiální tisková konference, spojená se slavnostním oznámením jezdeckého obsazení a losování startovních čísel.
 
V letošním roce se odehrála ve středu 23. září od 10:00 na terase tribuny Chuchle Areny Praha a vy jste mohli být opět při tom prostřednictvím přímého přenosu EquiTV.
 
Ze zhruba dvouhodinové akce vzešla definitivní podoba startovních listin dostihů v rámci šestého ročníku EJC, které se poběží v neděli 27. září za účasti koní z Česka, Německa, Slovenska, Polska a Řecka. Hlavním dostihem je Leram EJC Million, dotovaný částkou 1,2 milionu korun.
 

Záznam z tiskové konference najdete NA TÉTO STRÁNCE

 

Ilustrační foto: Ivan Krejza



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE