reklama 11C

Danube Spring Live v Šamoríně. Parkurovou túru zahájí za týden Warm Up

ikonka

Třetí a čtvrtý aprílový týden bude v Šamoríně ve znamení parkurových závodů Danube Spring Live. Dvěma túrám bude předcházet od 11. do 13. dubna Warm Up. První soutěžní týden nabídne 18 soutěží, ten druhý dokonce o pět více.
03.04.2021 21:10  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
První týden závodů Danube Spring Live v Šamoríně proběhne od 16. do 18. 4. a sportovní program vyvrcholí v neděl, kdy vše uzavře Grand Prix Equistyle do 145 centimetrů. 
 
V druhém týdnu se bude soutěži čtyři dny – od 22. do 25. 4. Tentokrát je naplánovaná Grand Prix na sobotu odpoledne a po ní se uskuteční ještě tři soutěže v sobotu a dalších šest v neděli. 
 
Rozpisy závodů najdete na adrese www.ridersanddreams.sk, kde je již v tuto chvíli aktivní on-line formulář pro přihlášky. 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE