reklama 11C

Robert Pál: Doufám, že se za dva týdny v Šamoríně opět uvidíme

ikonka

Čtvrté kolo parkurové Winter Masters Series ve slovenském Šamoríně dopadlo více než dobře. I proto se pořadatelé rozhodli seriál rozšířit na šest kol. Další dvoutýdenní túra začíná 12. března. Podrobnosti prozradil v rozhovoru pro EquiTV Robert Pál.
28.02.2021 19:42  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12C


„Jsem moc rád, že se nám podařilo závody vůbec zorganizovat. Děkujeme soutěžícím, že se snažili dodržovat veškeré předpisy, které jsme oznámili ve chvíli, kdy jsme se dozvěděli, že se tato akce může konat,“ uvedl Robert Pál.

I díky velkému zájmu jezdců o účast v Šamoríně se pořadatelé ze společnosti Riders & Dreams rozhodli rozšířit zimní túru o další mítink. Stejně jako v únoru, tak i v březnu se bude v X-bionic Sphere závodit dva týdny po sobě. Nejprve proběhne páté kolo od 12. do 14. března, následně od 18. do 21. března kolo šesté. Jezdci, kteří se rozhodnou zúčastnit obou mítinků, budou moci v šamorínské „sportovní bublině“ zůstat i v mezičase a plně využít zázemí jezdeckého centra k tréninku a přípravám na další závody.

 

 

Stejně jako je tomu u jiných sportovních akcí, i tato se může v současné pandemické době konat jen díky výjimkám úřadů, v tomto případě od Úradu veřejného zdravotníctva Slovenskej republiky. „Zatím bohužel v těchto podmínkách vždy musíme žádat o výjimky a další povolení. Doufám, že když tato akce dopadla výborně, tak se nám to snad podaří a budeme podpořeni i při dalších závodech,“ říká optimisticky organizátor Winter Masters Series.

Jezdci, kteří by se chtěli březnových závodů zúčastnit, samozřejmě musí bedlivě sledovat všechny aktuální vládní opatření. Od pořadatelů pak obdrží potvrzení o účasti na sportovní události, na níž se vtahuje výjimka. Aktuální informace budou pořadatelé publikovat prostřednictvím svých internetových stránek www.ridersanddreams.sk a na sociálních sítích.

Foto Josef Malinovský / EquiTV.cz




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE