reklama 11C

Hollý konečně v Šamoríně zvítězil. Tretera byl v Grand Prix čtvrtý

ikonka

Padesát jezdců a koní ze sedmi zemí se sešlo na startu parkurové Grand Prix ve slovenském Šamoríně. Vítězem se stal domácí Andrej Hollý s Diarou. České barvy úspěšně reprezentoval Vladimír Tretera se svojí stájovou jedničkou Gangsterem.
27.02.2021 18:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12B

Základní část Velké ceny překonalo bez penalizace osmnáct dvojic, mezi nimi i Natálie Kovářová s Chacco-To. Ta však nakonec do rozeskakování, stejně jako někteří další, nenastoupila.
 
Naopak o přední příčky bojoval Vladimír Tretera s Gangsterem V/H Noddeve. Ten stejně jako dalších šest dvojic zopakoval bezchybnou jízdu, ale čas 37,30 sekundy mu nakonec stačil jen na čtvrtou příčku. 
 
Druhý a třetí řádek výsledkové listiny obsadil Maximilian Schmid z Německa. O něco rychlejší než se Santiagem byl s Guardiolou. Nejlepší čas z bezchybných měl ovšem Andrej Hollý v sedle Diary. Jemu časomíra ukázala v cíli hodnotu 36,10 sekundy. 
 
Nebýt jedné smolné chyby v závěru, radoval by se z prvenství Helmut Schönstetter s Caipirinhou. Ten rozeskakování absolvoval v čase 35,27.  Kompletní výsledky najdete na adrese www.ridersanddreams.sk.
 
Andrej Hollý – Diara (SVK): Winter Masters Series Šamorín 21/02/27

 

Vladimír Tretera – Gangster V/H Noddeve (CZE): Winter Masters Series Šamorín 21/02/27

 

Interview Andrej Hollý (SVK): Winter Masters Series Šamorín 21/02/27

 

Interview Vladimír Tretera (CZE): Winter Masters Series Šamorín 21/02/27

 

Foto Josef Malinovský




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE