reklama 11B

Další pohárový premiant. Velkou cenu Hradištka vyhrála Natálie Ulčová

ikonka

Velká cena Hradištka, která byla druhým kolem Českého skokového poháru 2021, se stala kořistí Natálie Ulčové v sedle Demonta. Po triumfu Štěpánky Zaoralové v Brně se tak seznam vítězů v tomto seriálu rozrostl o další jméno.
16.05.2021 20:06  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Pouze jedna dvojice z celkových dvaadvaceti dokázala ve Velké ceně Hradištka udržet nulu na bodovém kontě po základní i finálové části. Tvořila jí Natálie Ulčová a Demont. Druhý Jaroslav Jindra s Heliosem 3 inkasoval jeden bod za překročení časového limitu při prvním startu. I kdyby jej neobdržel, pořadí by to nezměnilo, neboť finálový čas měl horší než Ulčová.
 
Na stupních vítězů nechyběl ještě Jan Malý. Ten s OC Californií 1 šel do finále soutěže bez bodového zatížení, ale napodruhé dokončil s osmibodovou penalizací. Stejné skóre měl i Rudolf Doležal v sedle Falou, ale čas horší o 43 setin rozhodl v jeho neprospěch a skončil čtvrtý. 
 
 
Dvě chyby ve finále zaznamenali Ondřej Pospíšil s Huntellar 1 a Kateřina Zigová s Classic Fly, kteří obsadili pátý a šestý řádek výsledkové listiny. Desítku nejlépe umístěných doplnili ještě se svými svěřenci Martin Šoupal, Václav Mládek, Alžběta Vojtková a Josef Kincl. 
 
Foto: Martina Burianová, poskytl Aleš Suchánek



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE