reklama 11B

Čeněk Šrubař: ČSP letos ve Frenštátu nebude. Byl by to finanční propad

ikonka

Předseda Tělovýchovné jednoty Slovan Frenštát oznámil, že Velká cena Frenštátu, která je součástí Českého skokového poháru, letos neproběhne. „Pořádání by pro nás mělo, tak velký finanční propad, který si v současné době nemůžeme dovolit,“ uvedl.
16.07.2021 07:47  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
„S politováním vám musím oznámit a věřte, že nás to hrozně moc mrzí, musíme pro letošní rok v důsledku koronavirových opatření v začátku jezdecké sezony v letošním roce a s tím spojeným přesunem některých závodů a kol Českého skokového poháru, kdy již nejde nalézt jiný termín, zrušit Velkou cenu Frenštátu pod Radhoštěm, jež se měla konat v termínu od 27. do 29. srpna. Pořádání letošního kola Českého skokového poháru naší TJ Slovan by pro nás mělo tak velký finanční propad, který si v současné době nemůžeme dovolit,“ uvedl předseda spolku Čeněk Šrubař.
 
Do osmého měsíce byla přesunuta Velká cena Ostravy, jejíž termín je 13. až 15. srpna. O týden dříve hostí seriál ČSP Opava a v polovině prázdnin Zduchovice. Na 21. srpna je naplánována noční Velká cena Ptýrova. Během jednoho měsíce by tak proběhla čtyři kola. 
 
Změnu termínu zaznamenala také Velká cena Hořovic. Ta měla celý seriál zahajovat, ale nakonec se toto kolo uskuteční od 17. do 19. září, což je týden po Velké ceně Litomyšle a týden před Velkou cenou Martinic a finále celé túry. 
 
„Organizátoři Českého skokového poháru po usilovném vyjednávání našli náhradní termíny pro Velkou cenu Hořovic i Velkou cenu Ostravy, které se vinou nepřízně osudu nemohly konat v původně zamýšlených termínech. Najít v letošním nabitém sportovním kalendáři volné místo nebylo zdaleka jednoduché,“ uvedli již koncem června zástupci Asociace ČSP na svých internetových stránkách.
 
Ilustrační foto: Zenon Kisza



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE