reklama 11B

Aktuální vyjádření ČJF k dopingovému řízení se Sárou Vingrálkovou

ikonka

Česká jezdecká federace obdržela v pátek 19. února 2021 rozhodnutí Rozhodčí komise Českého olympijského výboru týkající se žádosti jezdkyně Sáry Vingrálkové o zpětné udělení terapeutické výjimky. Na svém webu informovala o dalším postupu.
22.02.2021 15:41  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Jezdkyně má v současné době pozastavenu činnost kvůli podezření z dopingu. 
 
V pondělí 22. února se na svém zasedání s rozhodnutím seznámí Disciplinární komise České jezdecké federace a lze očekávat, že v úterý 23. února zveřejní v tomto případě procesní rozhodnutí. 
 
Disciplinární řízení, které se Sárou Vingrálkovou Disciplinární komise ČJF vede, běží až do vydání tohoto procesního rozhodnutí. Dosud nebylo zrušeno ani předběžné opatření, které jezdkyni zakazuje závodit.
 
Zdroj: www.cjf.cz



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE