reklama 11A

ŽIVĚ na EquiTV: V Písku startují Kritéria mladých koní 2020 ve skocích

ikonka

Ve středu 20. května startuje na kolbišti Zemského hřebčince v Písku další ročník Kritérií mladých koní v parkurovém skákání. Na stejném místě vyvrcholí 6. září. Prostřednictvím internetové televize EquiTV můžete sledovat živý přenos od 8:45 hodin.
20.05.2020 08:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12D
 
Zahajovací mítink Kritérií mladých koní 2020 v parkurovém skákání se koná ve středu 20. května v areálu Zemského hřebčince Písek. Internetová televize EquiTV.cz vám nabízí on-line přenos, který můžete sledovat od 8:45 hodin, kdy začíná společné opracování na kolbišti.
 
Následuje v 9:00 zahajovací skákání a v 9:30 soutěž 4letých klisen. 4letí hřebci a valaši budou opracovávat od 10:15, zahajovací skákání mají naplánované v 10:30 a v 11:15 soutěž KMK.
 
Starší ročníky již mají jen pevné časy soutěží: 5leté klisny od 13:00, 5letí hřebci a valaši od 15:15 hodin, 6leté klisny budou soutěži od 17:00, stejně staří hřebci a valaši pak od 18:30 hodin.
 

Sledujte vše živě ZDE na EquiTV.cz!

 
Startky a výsledky najdete na webu JIS ČJF



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE