reklama 11C

Hřebčince otevřely svá kolbiště pro tréninky. V Tlumačově jen se Žílou

ikonka

Také kolbiště obou dvou Zemských hřebčinců po uvolnění vládních restrikcí postupně ožívají. V Písku máte možnost využít individuálních tréninků na připraveném parkuru, v Tlumačově si můžete zaskákat pod dohledem zkušeného trenéra Zdeňka Žíly.
17.04.2020 09:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
V případě Zemského hřebčince Písek můžete za dodržení všeobecně platných nařízení využít možnosti individuálních tréninků na tamním nedávno zrekonstruovaném závodišti. „Na kolbišti je připravený parkur včetně bazénu, umělého vodního příkopu a profilů. Vždy je nutné si zarezervovat přesný tréninkový čas a ten i dodržet. Poplatek za koně je 300 korun a v lotu mohou být maximálně tři koně,“ uvádí Jakub Štěrba, na kterého se zájemci mohou obracet v případě zájmu o rezervaci termínu. Telefon na něj je +420 739 008 347, příp. ho lze kontaktovat i prostřednictvím e-mailu: sterbajak@seznam.cz. 
 
Zemský hřebčinec Tlumačov také již částečně uvolňuje omezený provoz svého areálu. Od 19. dubna opět zahajuje nabídku skokových tréninků Zdeňka Žíly. „Skokové tréninky budou probíhat za dodržování nastavených hygienických opatření. Účastníci skokového tréninku v jedné tréninkové jednotce, resp. lotu, na kolbišti mohou být maximálně tři. Na jednoho koně v tréninkové jednotce připadají maximálně dvě osoby – tj. jeden jezdec (účastník tréninku na kolbišti) a jeden ošetřovatel, který pomáhá jezdci s vyložením a naložením koně z přepravníku a s pohybováním koně po tréninku,“ uvádějí např. v podmínkách zástupci ZH Tlumačov. 
 
Termíny skokových tréninků Zdeňka Žíly v nejbližším období jsou tři. Ten první v neděli 19. dubna, další dva vždy o týden později – tedy 26. dubna a 3. května. Zájemci se mohou hlásit na e-mail: zuzana.pribylova@gmail.com. Cena za jednu výcvikovou lekci je 500 korun. V případě většího zájmu, než je kapacita uvedených tří termínů, budou termíny rozšířeny o soboty uvedených týdnů případně podle aktuální epidemiologické situace i v termínech pozdějších.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE