reklama 11D

Jakub Štěrba: Mým cílem je zůstat v Písku, chci být protivný důchodce

ikonka

Hned několikrát za poslední rok na sebe Jakub Štěrba upoutal pozornost. Jelikož mu je výcvik koní bližší než sport, navrhl půjčit hřebce Warnesse na olympijskou sezonu Kamilu Papouškovi. V Podcastu EquiTV hovoří o svém dosavadním životě po boku koní.
20.03.2020 06:20  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
PODCAST
| FANCLUB
reklama 12C

 

PODCAST S JAKUBEM ŠTĚRBOU SI PUSŤTE NA TOMTO ODKAZU!

 

Podcasty EquiTV můžete poslouchat zdarma on-line na webu, nebo si je můžete stahovat přímo do svého počítače, tabletu či mobilu s aktivovaným premium programem, který stojí pouhých 365 korun na rok. Poslechnout si je tak můžete kdykoliv a kdekoliv, i když zrovna nejste v dosahu internetového připojení.

Všechny již publikované podcasty najdete pod snadno zapamatovatelnými internetovými adresami: www.jezdeckeradio.cz nebo www.equiradio.cz.

Foto: Josef Malinovský




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE