reklama 11A

Živě: Lázeňské dostihy pokračují. Sledujte Cenu města Karlovy Vary

ikonka

Cenou města Karlovy Vary – Memoriálem Josefa Dolejšího na 2000 metrů pokračuje v neděli 25. července sezona na závodišti Karlovy Vary – Dvory. Všech sedm dostihů můžete sledovat živě v přímém přenosu internetové televize EquiTV.
22.07.2021 12:55  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12A
 
Po dvaadevadesáté se v neděli 25. července poběží Cena města Karlovy Vary, která se od začátku tohoto tisíciletí vypisuje s přívlastkem Memoriál Josefa Dolejšího. Největší letní dostih na distanci 2000 metrů letos přilákal nepříliš početné, ale zajímavé pole.
 
Vítěz Velké dubnové ceny a naposledy čtvrtý ze Zlatého poháru Rate (Hrouda) změří síly mimo jiné s šestiletým Cape Freedomem (Koplík), který loni triumfoval v EJC Lokotrans Middle a ještě předtím si připsal jeden úspěch i v Karlových Varech.
 
Úspěšně se letos na lázeňské dráze prezentovali Achird (Zatloukal) a Orleano (Chaloupka), méně se zatím dařilo Imsexyandiknowit (Šafář). Podruhé v aktuální sezoně se představí výborná česká odchovankyně Wellunca (Verner), první kroky mezi tuzemskou špičkou dělá Saiget (Foret).
 
Rámcovému programu vévodí dvojková Cena primátorky města Karlovy Vary, součástí programu bude i početně obeslaný Dostih amazonek Fegentri - Memoriál Ing. Jiřího Chaloupky.
 
První ze sedmi dostihů bude odstartován ve 14:00, přímý přenos internetové televize EquiTV si můžete pustit již ve 13:30. Upozorňujeme, že se jedná o stream v režimu +5. To znamená, že on-line vysílání je zpožděno o pět minut oproti reálu. Tzv. nízkolatenční vysílání mohou zájemci sledovat prostřednictvím stránek Tipsportu. Distribuci signálu nezajišťuje EquiTV.cz.
 

STREAM SLEDUJTE ZDE! (KLIKNĚTE)

 
Startovní listiny najdete na webu Jockey Clubu ČR
 
Ilustrační foto: Bohumil Křižan, Jockey Club ČR



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE