reklama 11C

Živě: Kdo půjde v Ponntosových stopách? Sledujte Svatováclavskou cenu

ikonka

Hipodrom Most vyhlíží v sobotu 27. srpna největší mítink sezony. Kromě 101. Charvát Group Svatováclavské ceny nabídne i Velkou letní cenu Dostihového spolu a Velkou mosteckou steeplechase. Celé odpoledne můžete sledovat v přímém přenosu EquiTV.
25.08.2022 15:30  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12A
 
 
Byly sezony, kdy výsledek Charvát Group Svatováclavské ceny rozhodoval o držiteli titulu šampiona sprinterů. Největší sprinterský dostih domácího kalendáře, který se poběží v sobotu 27. srpna v Mostě, nepostrádá zajímavost ani tentokrát, byť členové nejužší elity Ponntos, Jir Sun a Worth Choice dali přednost zahraničním vrcholům.
 
Teprve podruhé uvidí české publikum vítěze francouzské classe 1 Mowaevu (Fialová), který se vrací poprvé od únorového zranění. Po delší pauze poběží i tříletý Help (Zatloukal) - pátý z listed a účastník grupy 3 si na jaře připsal třetí příčku v Memoriálu profesora Václava Michala a poté neuspěl ve Velké jarní ceně.
 
Loňskou formu zatím hledá vítězka EJC Leram Million Rabbit Breath (Línek), stáj Lokotrans posílá na start spolehlivou dvojici Lailaho (Laube) a Matello (Havelková). Konzistentní jsou i slovenský bělouš Gentleman Jack (Janáček) či veteránka Manolla (Foret).
 
Moly Massimo minulý měsíc překvapil triumfem v bratislavské Ceně Mysa a po delší době se na sprinterskou trať vrací letošní trojnásobný vítěz Dragon Arrow (Korečková).
 
Mostecká sobota obsahuje celkem osm dostihů včetně tří jedničkových. V 25. Velké letní ceně Dostihového spolku Pardubice na 2000 metrů změří síly vítěz Slovenského derby Rabbit Red Jazz (Línek) s třídovým Brilliant Starem (Laube) a tempařkou Mo My Dream (Janáček).
 
V šestičlenném poli Velké mostecké steeplechase 2022 (4400 m) se sejdou Foudre d‘ Allier (Kratochvíl), druhý z předloňského ročníku Lad In (Liška), Swinging Thomas (Faltejsek) či Giorgione (Foret).
 
Rámcový program nabídne solidní startovní pole, například ve čtyřkové Ceně Hipodromu Most (2000 m) poběží patnáct koní.
 

Předběžný program*:

⏰ 13:30 hodin – začátek on-line přenosu na EquiTV.cz
⏰ 14:00 hodin – start prvního dostihu, další budou následovat v 30minutových intervalech
*změna programu vyhrazena!
 
Upozorňujeme, že se jedná o stream v režimu +5. To znamená, že on-line vysílání je zpožděno o pět minut oproti reálu. Tzv. nízkolatenční vysílání mohou zájemci sledovat prostřednictvím stránek Tipsportu. Distribuci signálu nezajišťuje EquiTV.cz.
 

STREAM SLEDUJTE NA TÉTO STRÁNCE

Startovní listiny najdete na webu Jockey Clubu ČR

 
Ilustrační foto: Bohumil Křižan / Jockey Club ČR



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE