reklama 11A

Živě: Chystá se souboj rekordmanů. Sledujte dostihy v Karlových Varech

ikonka

Cena města Karlovy Vary je největším českým dostihem léta na střední distanci 2000 metrů. V neděli na sebe narazí letošní jedničkoví vítězové Black Canyon a Portorikos. Celé odpoledne můžete sledovat v přímém přenosu internetové televize EquiTV.
24.07.2020 05:45  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12C
 
V polovině prázdnin se dostihové dění vrací do Karlových Varů, kde v neděli 26. července koná další letní mítink. Hlavním dostihem bude Cena města Karlovy Vary, jejíž tradice sahá do prvních let po otevření lázeňského závodiště v roce 1899 a v moderní éře nese přívlastek Memoriál Josefa Dolejšího.
 
Největší dostih léta na distanci 2000 metrů bude mít poměrně malé, ale kvalitní pole. S napětím se očekává zejména souboj dvou jarních rekordmanů - šestiletého Black Canyona (Zatloukal), který ovládl v nejrychlejším čase historie pražskou Velkou květnovou cenu, a o rok staršího Portorikose (Lukášek). Ten rovněž v novém rekordu triumfoval v Memoriálu Vlastimila Smolíka v Mostě. 
 
Ve dvojkové Ceně primátorky města Karlovy Vary na 2400 metrů se sejde vyrovnaná sestava koní jako Raviella, Big Ben, Orleano či čerstvým vítězem z Velké Chuchle Orpheusem.
 
Celkem se v neděli poběží sedm dostihů, start prvního je naplánován na 14:00. Přímý přenos EquiTV si můžete pustit už od 13:30.
 

STREAM SLEDUJTE ZDE!

 

Startovní listiny najdete na webu Jockey Clubu ČR.
 
Ilustrační foto: Bohumil Křižan / Jockey Club ČR



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE