reklama 11B

Zimní pohár spřežení 2020 pokračuje v Brně. Sledujte ho ŽIVĚ na EquiTV

ikonka

Internetová televize EquiTV.cz vám v sobotu 29. února nabízí další živé vysílání z průběhu Zimního jezdeckého poháru ČJF 2020. Tentokrát přicházejí na řadu opět vozatajové, jejichž třetí mítink hostí hala VFU v Brně. Závodit se začne už v 8.30 hodin!
29.02.2020 08:17  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

PŘENOS SLEDUJTE ZDE - KLINĚTE!

 
Z důvodu vysokého počtu přihlášených vozatajů se hobby soutěže konané v rámci třetího kola Zimního jezdeckého poháru České jezdecké federace 2020 v Tlumačově uskuteční již od 8.30 hodin.
 
Internetová televize EquiTV.cz bude všechny soutěže přenášet živě, proto je začátek on-line přenosu naplánován již na 8 hodinu a 15 minutu. Oficiální soutěže budou následovat zhruba od 10.00 hodin.
 
Přenos tentokrát poběží ve dvou režimech, kdy rámcové soutěže, které nejsou započítávané do zmiňovaného seriálu, budou streamovány na internet tzv. bezobslužně. Znamená to, že k dispozici bude statický záběr do haly, ale kamera nebude obsluhovaná. 
 
To se ovšem netýká druhých kol tří bodovaných soutěží – tj. jednospřeží, dvojspřeží a čtyřspřeží. V těchto případech budete moci sledovat plnohodnotně zaznamenávaný průběh závodů. Během prvních kol seriálových kategorií budeme pořizovat současně fotodokumentaci pro web Jezdci.cz, proto i v tomto případě bude k vidění pouze statický pohled na kolbiště. I ten by však měl poskytnout přehled o průběhu klání.
 
Pevně věříme, že i tento „super lowcostový přenos“ přiláká k monitorům velké množství příznivců vozatajství, kteří uvítají možnost kdykoliv nahlédnout do závodní haly a vychutnat si především soutěže, při nichž jde o finálovou účast při březnovém Jezdeckém festivalu!



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz


reklama 13B

Související informace

NEPŘEHLÉDNĚTE