reklama 11B

Dění v týdnu: Pohár národů v Abu Dhabi, Zimní pohár a Češi v zahraničí

ikonka

Přelomový týden února a března přiláká pozornost fanoušků jezdeckého sportu díky dalšímu kolu Zimního jezdeckého poháru ČJF ve spřežení v Brně, ale za sledování budou stát i zahraniční starty Čechů a již druhý díl skokového Poháru národů v Abu Dhabi.
25.02.2020 09:29  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Pohár národů zahájil ve Wellingtonu, pokračuje do Abu Dhabi

 
Longines FEI Jumping Nations Cup odstartoval v letošním roce v půlce února v americkém Wellingtonu, kde se z celkem osmi týmů předvedlo nejlépe družstvo Spojených států amerických ve složení Jessice Springsteen, Margie Goldstein-Engle, Laura Kraut a Elizabeth Madden. Stejného výsledku celkových osm trestných bodů dosáhl rovněž tým Velké Británie, byl však o tři sekundy pomalejší v rozeskakování. Třetí příčku získalo Mexiko.
 
Kompletní výsledkovou listinu najdete ZDE.
 
Další díl Poháru národů se uskuteční v rámci pětihvězdových závodů ve Spojených arabských emirátech, konkrétně v Abu Dhabi ve dnech 26. až 29. února. Navazovat budou následující kola:
 
30. 4. - 3. 5. - Coapexpan (MEX)
14. - 17. 5. - La Baule (FRA)
21. - 24. 5. - St. Gallen (SUI)
26. - 31. 5. - Langley (CAN)
11. - 14. 6. - Sopot (POL)
18. - 21. 6. - Rotterdam (NED)
9. - 12. 7. - Falsterbo (SWE)
15. - 19. 7. - Dublin (IRL)
23. - 26. 7. - Hickstead (GBR)
 
FINÁLE:
1. - 4. 10. - Barcelona (ESP)
 

Češi doma i v zahraničí

 

Přelomový týden února a března přinese na domácí půdě již třetí kolo Zimního jezdeckého poháru České jezdecké federace v disciplíně spřežení v areálu Veterinární a farmaceutické univerzity v Brně, a to v sobotu 29. února. Českou stopu zanechají také naši skokoví reprezentanti na zahraničních mezinárodních závodech. Valentýna Kuková bude startovat v Abu Dhabi a české ekipy zůstávají rovněž ve španělské Olivě i ve Vejer de la Frontera.
 
Ilustrační foto FEI/Shannon Brinkman (Wellington)




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE