reklama 11C

První body žebříčku Zimního jezdeckého poháru ČJF si připsala spřežení

ikonka

Úvodní kolo Zimního jezdeckého poháru ČJF 2020 v disciplíně spřežení proběhlo 1. února v Hradištku pod taktovkou organizačního týmu ze Semic. Jako první se do čela žebříčků dostali Milan Domes, Zdeněk Jirásek a Jiří Nesvačil. Kdo další jde do finále?
04.02.2020 09:56  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B


Jako první si body do letošního žebříčku Zimního jezdeckého poháru České jezdecké federace připsali vozatajové. Prvních devět kvalifikovaných je v kategorii jednospřeží, plní počet deseti vozatajů bodoval ve dvojspřeží a pět jmen čítá po prvním kole v Hradištku u Sadské žebříček čtyřspřeží.

Jednospřeží aktuálně s deseti body vede Milan Domes před Dominikem Brumovským a Jiřím Křížem. Dvojspřeží v úvodním kole ovládl a plný počet bodů získal Zdeněk Jirásek, druhý je Josef Hrouda a třetí příčka patří Alexandru Soukupovi. Čtyřspřežím vládne mistr svého oboru Jiří Nesvačil sen. před Petrem Vlašicem a Jaroslavem Jandlem.

Do Zimního jezdeckého poháru ČJF bodují vždy jezdci (vozatajové) na prvním až desátém místě. Každý, kdo si připíše alespoň jeden bod, automaticky postupuje do finále seriálu. 

Zimní jezdecký pohár České jezdecké federace pokračuje v neděli 9. února parkurovými soutěžemi ve Zduchovicích na Příbramsku. Po čtyřech kvalifikacích v každé z disciplín seriál vyvrcholí v druhé polovině března Jezdeckým festivalem v Královicích u Slaného. 

Podrobnosti najdete na adresách www.jezdeckypohar.cz, kdo jsou i kompletní tabulky bodujících účastníků, příp. na www.jezdeckyfestival.cz.

Ilustrační foto Josef Malinovský





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE