reklama 11D

Záznam: Parkury v Olomouci jsem si moc užil, říká Vladimír Tretera

ikonka

Vladimírovi Treterovi se v Olomouci daří. Loňskou sezonu tam zakončil vítězstvím v Grand Prix Jana Kutěje a tu letošní napodruhé odstartoval výhrou v květnové ceně ESC, k níž přidal ještě rámcové prvenství. Podívejte se na záznam i rozhovor EquiTV!
27.05.2020 14:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12D


Vítězem hlavní soutěže dvoudenních parkurových závodů v olomouckém Equine Sport Centru se stal v úterý 26. května její poslední účastník Vladimír Tretera s Gangsterem V/H. Rozeskakováním projel o více jak tři sekundy rychleji než dosavadní lídr Rudolf Doležal s Quattro Centem a získal tak vítězný double, jelikož se stejným koněm nenašel přemožitele ani v předešlé soutěži s překážkami o 10 až 15 centimetrů nižšími. 

„Já si tyto závody moc užil, koně skákali výborně, hlavně Gangsterem. Kobylky sice chybovaly, ale také jsem s výkonem spokojen. – Bertík Smékal postavil hezký parkur, byl technický i na mírách, takže ani nebylo moc bezchybných výkonů,“ shrnul Vladimír Tretera. 

„V březnu jsem ještě stihl závody v Rakousku. Další dva měsíce jsem se snažil vydržet, hodně jsem koně nadýchával venku a před třemi týdny jsme začali trochu víc skákat. Myslím, že jsou letos docela připravení,“ spokojeně konstatoval. 

Postupně také střádá plány na další závody. „Já bych chtěl určitě skákat Český skokový pohár, jelikož teď mám starší koně, tak bych chtěl chodit ty nejvyšší soutěže u nás. No a uvidí se, kdy se to otevře. Chtěl bych letos ještě jít nějaký mezinárodní zahraniční konkur.“

Celý rozhovor s Vladimírem Treterou, ale také Rudolfem Doležalem si můžete poslechnout prostřednictvím videa internetové televize EquiTV.cz, která připravila kromě živého přenosu i nezkrácený záznam. Videa rámcových soutěží budou postupně doplněna.

 

 

 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE