reklama 11A

Smrčková: Limity na pondělí i úterý jsou plné. Čeká nás super podívaná

ikonka

Jezdecký areál Equine Sport Center Olomouc má před sebou start sezony netradičně ve všední dny, v pondělí a úterý 25. a 26. května. Hned první den, kdy budou povoleny akce s kapacitou do 300 lidí, se podařilo zcela zaplnit limit 250 startů na den.
22.05.2020 16:30  |  Autor: Pavlína Záhorová, Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Díky velkým změnám v kalendáři se organizační tým Equine Sport Center v Olomouci rozhodl uspořádat závody netradičně ve všední dny, konkrétně v pondělí a útěrý 25. a 26. května a stanovené limity dvěstě padesáti startů na den jsou již pár dní před konáním akce zaplněny.
 
"Myslím, že jsme prověřili entuziasmus jezdců. Obsazeny jsou nejen nižší soutěže, ale i startovní pole ve vyšších soutěžích je velmi velmi kvalitní, můžeme se tedy těšit na profi sport a super podívanou. Diváci v současné situaci nejsou zváni, proto jsem ráda, že celou událost bude možné sledovat prostřednictvím živého přenosu. Ustájení je nyní již také téměř obsazené. Jsme natěšení, stejně tak jako sbor rozhodčích. Všichni to děláme pro radost ze sportu a doufám, že se nám to podaří naplnit," vzkázala ředitelka závodů Michaela Smrčková.
 
Do budoucna se Olomoučtí určitě celotýdennímu závodění nebrání. "Obliba jezdeckého sportu v posledních letech velmi nabírá na síle a proto si myslím, že závody v průběhu celého týdne budou záležitostí i dalších let, nejen aktuálního nadšení. Rok 2020 je hotový a již do něj nebudeme zasahovat, ale v následujícím roce bude jistě na zváženou, zda takto kalendář nerozšířit," doplnila Michaela Smrčková.
 
Do úterního dvouhvězdového ST jsou nahlášeni například Sára Vingrálková, Rudolf Doležal, ale také Marek Klus již v barvách nového subjektu Stáje Newport. Dění na kolbišti budete moct sledovat živě prostřednictvím internetové televize EquiTV.cz.
 

Sledujte pondělní program: ŽIVĚ na EquiTV.cz ZDE

Sledujte úterní program: ŽIVĚ na EquiTV.cz ZDE

 
Ilustrační foto Jezdci.cz



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE