reklama 11A

Do ESC Olomouc na parkury poslední květnový týden. V pondělí a úterý!

ikonka

Jezdecká sezona 2020 odstartuje v olomouckém Equine Sport Centru skokovými závody netradičně v pondělí 25. a v úterý 26. května. Hned následující víkend obsadí tamní kolbiště drezurní jezdci. Oboje závody bude možné sledovat on-line na EquiTV.cz.
09.05.2020 17:21  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Equine Sport Center Olomouc uspořádá první letošní závody ve dnech 25. a 26. května. Na tyto dva dny organizátoři vypsali skokové soutěže od stupně ZM (90 cm) do ST** (140 cm).
 
„Pro všední dny jsme se rozhodli z toho důvodu, že právě od pondělí 25. května by mělo přijít další uvolnění vládních restrikcí a předpokládá se možnost účasti do 500 osob. Při omezení na stovku účastníků totiž nejsme schopni zaručit naplnění požadavků vlády, a tak jsme se rozhodli ještě posečkat,“ říká ředitelka areálu Michaela Smrčková.
 
„Dalším důvodem, proč jsme si vybrali hned dva první dny po dalším plánovaném uvolnění, je skutečnost, že od 30. do 31. května by se u nás měly konat drezurní závody. Zájem ze strany parkurových jezdců je v Olomouci vždy obrovský, a tak jsme se jim rozhodli vyhovět a vypsali jsme pro ně co nejdřívější termín. Ostatně, jsme převážně parkurový areál, a tak jsme chtěli zahájit sezonu právě touto disciplínou. Jsme přesvědčeni, že startovní pole se i ve všední dny zaplní,“ dodává Smrčková. 
 

PSALI JSME: Parkurový Světový pohár v Olomouci se posouvá. Proběhne na konci srpna

 
Skokové i drezurní závody vypsané na poslední květnový týden najdete na stránkách Jezdeckého informačního systému ČJF. Parkurový mítink má již v tuto chvíli schválený rozpis, ten drezurní jej bude mít připraven v nejbližších dnech. 
 
Internetová televize EquiTV.cz připravuje z Olomouce živé on-line přenosy ve dnech 25., 26. a 31. května.
 
V červnu se měl v Olomouci konat tradiční parkurový Světový pohár. Mezinárodní závody však byly odloženy na konec srpna. „Pevně doufáme, že se i přes nepříznivou situaci podaří závody odložené o dva měsíce uspořádat, byť s určitými omezeními,“ uvedla již dříve Michaela Smrčková. Jednat by se mělo nově o CSI2*-W, ale vypsané budou i nižší soutěžní túry. 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE