reklama 11C

Zakázka za více jak šest milionů. ČJF shání sady pro parkur a spřežení

ikonka

Česká jezdecká federace v neděli 2. července zveřejnila na svém webu informace o výběrovém řízení na pořízení sportovních setů pro regionální závody a Sportovní centrum mládeže. Předpokládaná hodnota veřejné zakázky je 6.312.000 Kč bez DPH.
03.07.2023 09:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Čtyři parkurové závodní sady, jedna tréninková sada pro Sportovní centrum mládeže a jedna závodní sada pro spřežení. To je předmětem veřejné zakázky, o níž se zájemci mohou ucházet do začátku srpna prostřednictvím výběrového řízení České jezdecké federace vypsaného začátkem července.
 
Sportovní svaz předpokládá, že hodnota veřejné zakázky je 6.312.00 Kč bez DPH, přičemž zakázka je spolufinancována z podpory dotačního programu Národní sportovní agentury v rámci Výzvy 34/2022 Movité investice – Rozvoj materiálně technické základny sportovních svazů.
 
Zájemci musí splňovat několik důležitých podmínek pro základní způsobilost, ale také odbornou způsobilost. K prokázání splnění technické kvalifikace zadavatel požaduje například předložit seznam významných dodávek poskytnutých dodavatelem za poslední tři roky před zahájením zadávacího řízení s uvedením ceny a doby jejich poskytnutí a identifikace objednatele. „Dodavatel doloží uskutečnění třech dodávek za poslední tři roky před zahájením zadávacího řízení, jejichž součástí nebo předmětem plnění byla dodávka a instalace sportovních parkurových překážek každá v hodnotě minimálně 500.000 Kč bez DPH. Dále dodavatel předloží seznam významných poskytnutých služeb, a sice dvě služby na servis sportovních překážek pro jezdectví (parkury, všestrannost překážky, nebo překážky spřežení) poskytnutých v posledních třech letech, každá minimálně za 40.000 bez DPH,“ uvádí se v zadávací dokumentaci. 
 
Veškeré dodané vybavení pro sport, musí odpovídat platným pravidlům jezdeckého sportu, zveřejněných na stránkách ČJF. Technické vybavení musí být kompatibilní se systémem JIS (Jezdecký informační systém ČJF) a Hubertus ve všech rozhraních a být plně v češtině. 
 
Plnění bude zahájeno až na základě písemné výzvy zadavatele k zahájení plnění. Lhůta dodání zboží je do tří měsíců od doručení výzvy k zahájení plnění dodavateli, přičemž plnění musí být dodáno nejpozději 30. listopadu 2023. V uvedených lhůtách musí být zboží dodáno na místo plnění, nainstalováno, předáno k užívání a vyfakturováno.
 

Psali jsme: Komentář: Co by se mohlo dít, kdyby byl Výkonný výbor ČJF odvolatelný

 
Celková cena obsahuje i náklady na servis po dobu tří let a pravidelné roční servisní kontroly (provozní údržba s běžným opotřebením, bez celkových barevných oprav a náhrad zničených prvků). Zničené nebo poškozené prvky musí být dodavatel schopen doplnit za cenu uvedenou ve své nabídce do 30 dnů od žádosti objednavatele. „Servis obsahuje dvě školení před každou sezonou na dvou různých místech v ČR určených objednavatelem v rozsahu 6 hodin pro maximálně 20 osob o manipulaci s technikou a o ukládání a manipulaci s překážkami, jejich stavbě, rozebrání a jejich údržbě a manipulační/ložní řád na skladování a zajištění pro transport,“ píše se v zadání výběrového řízení.
 
Nabídky budou hodnoceny podle jejich ekonomické výhodnosti. Ekonomická výhodnost nabídky bude hodnocena podle nejnižší nabídkové ceny. Jediným kritériem hodnocení je tak nabídková cena.
 
Lhůta pro podání nabídek končí v úterý 1. srpna ve 12:00 hodin. Otevírání nabídek podle § 109 zákona se uskuteční bez zbytečného odkladu po uplynutí lhůty pro podání nabídek. S ohledem na podávání nabídek pouze v elektronické podobě se otevírání nabídek koná bez přítomnosti dodavatelů. Kompletní podmínky výběrového řízení jsou zveřejněny v aktualitách na stránkách www.cjf.cz, případně v sekci „výběrová řízení“.
 
Zdroj: ČJF



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }