reklama 11A

Voltižní MS Budapešť: Hablovič po volné sestavě postupuje do finále

ikonka

V Budapešti pokračovalo v pátek 27. srpna první kolo mistroství světa ve voltiži. Na programu byly volné sestavy. Český reprezentant Jan Hablovič si díky svému výkonu zajistil postup do další části šampionátu. Ženy dál nepokračují.
27.08.2021 19:20  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Pátek 27. srpna nabídl v rámci mistrovství světa ve voltiži volné sestavy. Ty rozhodly o patnácti postupujících do druhého kola. Český voltižér Jan Hablovič, který závodí s Tymiánem, se do něj dokázal probojovat. V celkovém hodnocení prvního kola obsadil třinácté místo. 
 
Ve páteční volné sestavě dostal Jan Hablovič známku 8,069 a v spolu s povinnou sestavou měl jeho výsledek hodnotu 7,803 bodu. První kolo ovládl Francouz Lambert Leclezio, který dostal za volnou sestavu více než 9 bodů.
 
Zástupkyně Česka v kategorii žen do další části šampionátu nepostupují. Kateřina Reslerová obsadila celkové 27. místo, Kateřina Kocurová skončila o čtyři příčky za ní.
 

Výsledky najdete ZDE

 
Foto: Nelly Mikesková



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE