reklama 11D

To je forma! Czyžová ovládla první volnou sestavu na mistrovství světa

ikonka

Česká juniorka Tereza Czyžová se při mistrovství světa ve voltiži v Le Mans prezentuje v neuvěřitelné formě. Po čtvrtém místě v povinných sestavách vyhrála v pátek 30. července volnou sestavu v rámci prvního kola. Po prvním kole drží druhé místo.
30.07.2021 18:51  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |  
NEPŘEHLÉDNĚTE
| FANCLUB
reklama 12C

 

Výbornou formu si do Le Mans na mistrovství světa juniorů ve voltiži přivezla frenštátská voltižérka Tereza Czyžová. V prvním dni předvedla čtvrtou nejlepší sestavu, v pátek 30. července dokonce ovládla volné sestavy v rámci prvního kola jednotlivců. 
 
Známka Terezy Czyžové, která cvičí s Aladinem pod vedením Ondřeje Svobody, měla hodnotu 8,068. V součtu obou dní se posunula česká reprezentantka na druhé místo za Rakušanku Annu Weidenauer.
 
Dařilo se také Adéle Kotolové. Ta zacvičila za 7,697, což v rámci páteční soutěže znamenalo sedmé místo. V prvním kole je s Landarem, jehož lonžuje Petra Cinerová, na patnáctém místě. To znamená postup do finále.
 
Skupina předvedla s Aladinem v pátek šestou nejlepší sestavu.
 
Foto: Jana Bartoňková



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE