reklama 11C

Voltižní MS Le Mans: Nadějné české výkony. Tereza Czyžová zatím čtvrtá

ikonka

Povinné sestavy mají za sebou účastníci mistrovství světa juniorů ve voltiži. Skvělou pozici má po prvním soutěžním dni Tereza Czyžová, která obsadila s Aladinem pod vedením Ondřeje Svobody čtvrté místo. Skupina je pátá.
29.07.2021 19:39  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12C

 

Ve čtvrtek 29. července odstartovalo v Le Mans voltižní mistrovství světa juniorů. České voltižérky předvedly v úvodních povinných sestavách výborné výkony.
 
Tereza Czyžová získala s Aladinem pod vedením Ondřeje Svobody známku 7,760, což znamenalo v početné a silné konkurenci čtvrté místo. Frenštátská juniorka se tak v poli čítajícím bezmála šest desítek jezdkyň drží na dosah medailovým pozicím. 
 
S Landarem, kterého lonžovala Petra Cinerová, cvičila Adéla Kotolová a její výkon stačil na devatenáctou příčku. Známka měla hodnotu 7,074. Třicátá je pak Lucie Kubíková, jež předvedla s Aladinem sestavu se ziskem 6,667.  
 
Po prvním dni je na pátém místě skupina, která cvičila rovněž na Aladinovi, a to se známkou 6,489. Česká republika má ve Francii zastoupení i v kategorii dvojic, ty však prozatím ke slovu nepřišly. 
 
Foto: Jana Bartoňková



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE