reklama 11D

Ve Vrchovanech se závody letos neuskuteční. Komise řeší náhradu za MČR

ikonka

Ve středu 20. dubna oznámil Pavel Studnička z JS Vrchovany – Obrok z.s., že ruší všechny plánované jezdecké závody v jejich areálu, včetně mistrovství České republiky ve všestrannosti. Komise této disciplíny ČJF vzniklou situaci intenzivně řeší.
21.04.2022 10:35  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Pořadatel závodů ve Vrchovanech Pavel Studnička zveřejnil otevřený dopis zástupcům České jezdecké federace o tom, že v letošním roce není schopen zrealizovat naplánované závody a musí je zrušit.
 
„Vážený pane prezidente ČJF, vážení členové Výkonného výboru ČJF, vážená komise všestrannosti, je mi opravdu líto, ale vzhledem k situaci v mém soukromém životě a vzhledem k událostem, které se zde dějí poslední dva měsíce a také proto, že osoby v našem pomocném týmu byly ovlivněny natolik, že odmítly další pomoc s organizací závodů, musím všechny plánované závody ve Vrchovanech (kvalifikační kolo Zlaté podkovy, MČR ve všestrannosti, skokové a drezurní závody) v roce 2022 zrušit. A i kdyby se mi podařilo nový tým postavit, nemám bohužel jistotu, že by nedošlo k narušení klidného průběhu závodů. Upřímně také tímto děkuji všem, kteří v minulých letech byli s realizací závodů ochotni pomáhat, a všem sponzorům za skvělou spolupráci,“ uvedl Pavel Studnička v dopisu, který současně zveřejnil na sociálních sítích s dovětkem, že: „V životě musí člověk dělat těžká rozhodnutí. Věřte, že toto zrovna nebylo lehké. Do poslední chvíle byla moje snaha závody nerušit.“ 
 
Na tuto zprávu promptně reagovali zástupci komise všestrannosti České jezdecké federace, která informovala všechny jezdce, trenéry a příznivce této disciplíny, že se záležitostí ihned začala zabývat. „Chci vás ubezpečit, že vzniklou situaci kolem mistrovství České republiky ve spolupráci s Výkonným výborem České jezdecké federace a ostatními pořadateli intenzivně řešíme a hledáme společně nejlepší řešení. Podrobné informace zveřejníme hned jak budou schváleny VV ČJF,“ uvedla předsedkyně komise všestrannosti Daniela Diringerová.
 
Ilustrační foto: Marcel Runštuk



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.czinternetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE