reklama 11A

V Borové bude plno. Zájem o CCI a MČR 2022 ve všestrannosti je velký

ikonka

Mezinárodních závodů CCI a mistrovství ČR 2022 ve všestrannosti, které se konají v areálu Farmy Borová u jihočeských Chvalšin od 8. do 11. září, se zúčastní téměř dvě stovky koní z deseti zemí světa. „Startovní listiny jsou plné,“ hlásí pořadatelé.
25.08.2022 13:46  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Před pár dny museli pořadatelé mistrovství České republiky ve všestrannosti jezdců do 25 let a seniorů, resp. mezinárodních závodů CCI vyhlásit stop stav pro přihlášky do všech vypsaných soutěží, neboť kapacita mítinku byla zcela zaplněna.
 
„Máme v tuto chvíli přes 180 startů, z toho je 58 v mezinárodních soutěžích a zbytek v těch národních, kde jsou vypsané i mistrovské kategorie pro jezdce do 25 let a seniory, ale také Kritérium mladých koní,“ prozradila Tereza Kamírová z pořadatelského týmu Farmy Borová. 
 

Psali jsme: Barbora Kamírová: Ideální areál pro všestrannost? No přeci ten náš

 
Vedle České republiky dorazí reprezentanti dalších devíti zemí. Své zástupce vysílají Indie, Itálie, Maďarsko, Německo, Norsko, Polsko, Rakousko, Slovensko a Švédsko. „První drezurní úlohy se pojedou už ve čtvrtek 8. září, další pak v pátek. Na sobotu je naplánován kros, který by měl začít pravděpodobně již od 8:00 hodin. Celý mítink uzavře v neděli parkurová zkouška,“ doplnila Tereza Kamírová.
 
Zejména o víkendu se očekává také hojná účast diváků. Pořadatelé ve spolupráci s Českou jezdeckou federací a internetovou televizí EquiTV.cz také chystají z hlavních dvou dnů on-line přenos.
 
Foto: poskytla Tereza Kamírová, Farma Borová
 
 



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE