reklama 11A

Trunda je nejlepším Čechem ve všestrannosti. 131. místo v žebříčku FEI

ikonka

Po úspěchu při CCI4*-L v polské Strzegomi, kde si splnil minimální kvalifikační limit pro účast na olympijských hrách v Tokiu, Miroslav Trunda předstihl ve FEI žebříčku všestrannosti dosud nejlepšího Čecha Miloslava Příhodu. Nyní je na 131. místě.
06.11.2020 14:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12C
 
Zatímco ještě předešlý měsíc byl Miloslav Příhoda na 125. pozici ve světovém žebříčku všestrannosti Mezinárodní jezdecké federace, kvůli krátké pauze způsobené zraněním se propadl meziměsíčně na 138. řádek.
 
Naopak Miroslav Trunda zazářil v Strzegomi a polepšil si ze 172. na 131. příčku. Se 183 body je tak nejlepším Čechem. "Mám z toho ohromnou radost. Když jsem si propočítával předběžně skóre, tak mě jen mrzelo, že mi v Lionu unikly body o jedno místo, jinak bych byl na tom ještě o něco líp. Ale jsem každopádně moc spokojen," zhodnotil krátce pro Jezdci.cz Miroslav Trunda. 
 
Ostatní naše jezdce dělí od zmíněných dvou poměrně propastný rozdíl. Pavel Březina je na 692. místě, Robertovi Pokornému aktuálně patří 716. místo.
 

NEPŘEHLÉDNĚTE: Miroslav Trunda: Shutterflyke u mě dožije, žádná nabídka mě nezlomí

 
Žebříček FEI ve všestrannosti vede Oliver Townend z Velké Británie (577 b.). Na druhé příčce je Tim Prčice z Nového Zélandu (573 b.), na třetí pak další z Britů – Piggy March (556 b.). Více jak 500 bodů má ještě čtvrtý Christopher Burton z Austrálie (515 b.). 
 
Foto archiv Jezdci.cz



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE