reklama 11C

Třetí nejlepší parkur Nesvačila v Budapešti. Zlato vybojoval Chardon

ikonka

Jiří Nesvačil junior předvedl v neděli 5. září třetí nejlepší výkon ve vozatajském parkuru při mistrovství Evropy čtyřspřeží v Budapešti. Zlato v soutěži jednotlivců vybojoval Bram Chardon a soutěž týmů nakonec ovládli reprezentanti Nizozemska.
05.09.2021 19:11  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Neděle 5. září uzavřela mistrovství Evropy, které hostila Budapešť. Poslední zkouškou byly jízdy mezi kužely, v nichž se blýskl český reprezentant Jiří Nesvačil junior. Ten zajel třetí nejlepší výkon a celkově se posunul na třinácté místo. Radek Nesvačil obsadil 31. příčku a Jiří Nesvačil senior dojel o jednu pozici za ním. 
 
Mistrem Evropy se stal Nizozemec Bram Chardon, stříbro bral jeho otec Ijsbrand Chardon a třetí příčku obsadil Němec Michael Brauchle.
 
Zlato ze soutěže týmů si z Maďarska odváží Nizozemci. Otce a syna Chardonovi doplnil v sestavě Holandska Koos de Ronde. Druhé místo nakonec získali Němci a bronz putuje do Belgie.
 
Foto: poskytl Jiří Machek, Richard Juilliart / FEI



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE