reklama 11A

Tops-Alexander: Super Grand Prix bylo to nejtěžší, co jsem kdy jela

ikonka

„Super Grand Prix při GC PlayOffs v Praze byla ta nejtěžší soutěž, kterou jsem v životě jela,“ prozradila loňská vítězka Edwina Tops-Alexander Liborovi Boučkovi v dalším rozhovoru s účastníky PPO. V hlavě jí utkvěla i úžasná atmosféra celé akce.
18.10.2019 12:15  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12C
 
Australská parkurová hvězda Edwina Tops-Alexander loni v prosinci vyhrála v pražské O2 areně historicky první GC Super Grand Prix v rámci Global Champions PlayOffs. Letos se do soutěže určené vítězům jednotlivých kol na okruhu neprobojovala, i tak však bude posilou týmu St. Tropez Pirates, jež bude závodit v GC Super Cupu.
 
„Málokdy jsem absolvovala okruh s takovou atmosférou. Myslím, že lidé, co byli v Praze, ten sport milují, jsou z něj nadšení. To pro jezdce hodně znamená, že mohou skákat v takovém prostředí,“ chválí pražské publikum jedna z nejlepších jezdkyň světa. 
 
Dodává, že tlak, který vrchol sezony v podobě Global Champions PlayOffs představuje, byl tak velký, že jej loni i mnoho špičkových skokanů neustálo, přitom právě ten tlak dělá ze závodů to, čím jsou. „V životě jsem nezažila takovou akci,“ říká Australanka.
 
Podrobnosti o přípravách této největší parkurové události a informace o předprodeji vstupenek jsou na adrese www.pragueplayoffs.com. Další informace o Global Champions najdete na webu www.gcglobalchampions.com.
 





reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE