reklama 11D

Podívejte se, jak vznikal vizuál reklamní kampaně Prague PlayOffs 2019

ikonka

Čas běží jako voda a od druhého ročníku galashow světového parkuru Global Champions Prague PlayOffs nás dělí již jen několik desítek dnů. Od října začala hlavní část reklamní kampaně pro tuto událost. Podívejte se, jak vznikal vizuál Prague Lions.
02.10.2019 04:34  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12B

 
Tým Prague Lions pod vedením manažerky týmu Jessiky Kürten tvoří letos mezinárodní sestava: česká jezdkyně Anna Kellnerová, Belgičané Niels Bruynseels a Wilm Vermeir, Nizozemci Gerco Schröder a Marc Houtzager a Němec Marco Kutscher. 
 
Celkem třikrát si Prague Lions zapsali v sezoně 2019 umístění na stupních pro nejlepší. V Římě triumfovali ve složení Gerco Schröder a Marco Kutscher. V Šanghaji vybojovala dvojice Niels Bruynseels a Marc Houtzager třetí místo. Na stejné pozici se podíleli Marco Kutscher, Niels Bruynseels a Marc Houtzager v New Yorku.
 
V rámci Global Champions Prague Playoffs bude mít tým Prague Lions zastoupení také v Longines Global Champions Tour Super Grand Prix. Místenku do něj vybojoval Niels Bruynseels v Cannes, kde si na konto připsal první triumf v Longines Global Champions Tour v kariéře. 
 
V rámci mediálního dne Pražských lvů v Praze vznikl nový vizuál pro podzimní reklamní kampaň Global Champions Prague PlayOffs. Jak vznikala ústřední fotografie, na to se můžete podívat prostřednictvím připravené fotogalerie či videa. 
 
Veškeré informace o této akci najdete na stránkách www.pragueplayoffs.com, kde jsou mj. i podrobnosti o předprodeji vstupenek!
 





reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE