reklama 11B

Jan Andrlík: Na PlayOffs do Prahy dorazí mnoho zahraničních fanoušků

ikonka

Prestižní sérii Global Champions již čeká pouze jedno kolo v New Yorku a poté bude veškerá pozornost směřovat výhradně na vyvrcholení okruhu při galashow světového parkuru Prague PlayOffs. Jak finišují přípravy prozradil v rozhovoru Jan Andrlík.
16.09.2019 15:05  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12B
 
Organizátoři závěrečného mítinku Global Champions v pražské O2 areně se aktivně zúčastnili několika předešlých kol této prestižní parkurové série. Stánek Prague PlayOffs nechyběl mimo jiné ani v Rematuelle u Saint Tropez, kde se konal již sedmnáctý závod sezony 2019. A právě tam jsme zastihli ředitele organizačního týmu GC PlayOffs Jana Andrlíka, který prozradil několik novinek o přípravách akce.
 
„Publikum, které pravidelně sleduje Global Champions, velmi zajímá i projekt Prague PlayOffs a proto jsme se jej rozhodli prezentovat při několika soutěžních mítincích formou informačního stánku. Reference na loňský ročník máme vždy pozitivní a ohlasy jsou opravdu silné. Ze zahraničí se do Prahy chystá mnoho lidí, což nás těší,“ říká Jan Andrlík.
 
Během účasti při jednotlivých závodech Global Champions samozřejmě pražský tým sbírá inspiraci. „Některé věci jsou podobné – např. z pohledu stájí a zázemí pro jezdce. Na druhou stranu je to u venkovních konkurech zcela jiné v technickém zajištění akce, která v našem případě probíhá v hale.“
 
Vzhledem k tomu, že se finále Global Champions chystá do Prahy již podruhé, přípravy jsou pro organizátory z Czech Equestrian Temau výrazně snadnější. „V tuto chvíli vše finišujeme. Organizace letošního roku je pro nás jednodušší, jelikož toho je mnoho odzkoušeno z minulého roku, máme již hodně zkušeností. Takže už se spíše jen zdokonalujeme v tom, co jsme měli připravené z loňska. Něco je pro nás přesto nové. Hlavně u venkovní infrastruktury musíme ještě hodně pracovat, ale zásadní body již máme zajištěné a čekají nás spíše drobnosti,“ konstatuje Jan Andrlík.
 
A na jaké novinky se mohou těšit návštěvníci O2 areny? „Nejzásadnější změnou je to, že se diváci budou moci podívat na opracoviště do ochozů nové arény O2 univerzum. Další zpestření se týká doprovodného programu, máme několik výborných zahraničních i domácích účinkujících. Doprovodná koňská show bude na programu každý den. Opět spolupracujeme s Michalem Cabanem na přípravách audiovizuální intro show před hlavními soutěžemi. V pátek se navíc uskuteční rodinný den, kdy budou zvýhodněné cenové podmínky pro rodiny s dětmi a doprovodný program bude rozšířen na hodinu a půl. Zdokonalili jsme také systém stravování v O2 areně. Návštěvníci se mohou těšit na domácí i zahraniční kuchyni, která bude daleko pestřejší než vloni,“ dodává šéf organizátorů Jan Andrlík.
 
Celý rozhovor s ním si můžete poslechnout prostřednictvím připojeného videa. Další informace o přípravách GC Prague PlayOffs najdete na adrese www.pragueplayoffs.com. 
 
 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE